print('');
  • modra številka
    Pomoč uporabnikom in naročila

 

Rok dobave

Povprečni rok dobave za izdelke, ki niso na zalogi je en teden. V kolikor izdelka ni na zalogi vam mi to sporočimo po oddanem naročilu.

V kolikor je izdelek na zalogi in je naročilo na delovni dan izvedeno do 13. ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13 uri in so naročeni izdelki na zalogi, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka običajno prispe že en (1) dan po odpošiljanju, vroči pa vam jo kurir dostavne službe GLS. Ob dela prostih dneh ter vikendih dostavna služba ne dostavlja. Ob oddaji naročila navedite svojo telefonsko številko, da vas bo kurir omenjene dostavne službe obvestil o času dostave paketa.

Stroški dostave

Stroški pošiljanja znašajo 3,90 EUR, v kolikor je znesek naročila nižji od 60 EUR. Pri naročilu nad 60 EUR je poštnina brezplačna.

Osebni prevzem

Osebni prevzem je mogoč vsak delavnik od 9-16 ure. Prosimo vas, da predhodno pokličete na našo telefonsko številko 080 18 01 in se dogovorite za točno uro prevzema.

Naročilo preko spleta

Našim strankam pri naročilu preko spleta ponujamo sledeči način dostave:

  • Dostava s kurirsko službo GLS: pošiljko pošljemo preko dostavne službe GLS, zato vam jo vroči njihov kurir. 
    Pošiljka prispe z dostavno službo GLS. Ob dela prostih dneh ter vikendih dostavna služba ne dostavlja. Ob oddaji naročila navedite svojo telefonsko številko, da vas bo kurir omenjene dostavne službe obvestil o času dostave paketa.
brezplačna dostava Poiščemo brezplačna darila zvestoba vodič po dišavah